Now Reading
10 Manieren Om Direct Een Energieboost Te Krijgen

10 Manieren Om Direct Een Energieboost Te Krijgen

Energieboost

Ken je dat gevoel dat je halverwege de dag niet meer vooruit te branden bent, terwijl je nog de hele dag door moet? Naast koffie en energiedrankjes zijn er 10 simpele manieren om jezelf een instant energieboost te geven in minder dan 10 minuten. 

 

#1. Gaap het weg

Gapen is de manier van je lichaam om de hersenen af te koelen en wakker te maken.

 

#2. Ga een stukje lopen

Je lichaam heeft 10 minuten nodig om zich weer hernieuwd te voelen. Een paar rondjes lopen helpt enorm.

 

#3. Kauw op kauwgom

Kauwgom kan helpen om alert en gefocust te blijven.

 

#4. Drink water

Weinig drinken is een veelvoorkomende reden dat mensen zich lusteloos voelen. Water drinken is de makkelijkste manieren om jezelf energie te geven.

 

#5. Eet wat vaker

Je krijg meer energie als je vaker een (gezond) tussendoortje neemt. Kies verantwoorde hapjes en geen snoep of chocolade.

 

#6. Zet een muziekje op

Studies hebben aangetoond dat je meer energie krijgt als je je favoriete muziek hoort. Zet een lekker muziekje op en als je wilt kun je er ook nog bij dansen.

 

#7. Stretchen

Een paar simpele rek en strek oefeningen kunnen je direct een energieboost geven. Als je wat yoga poses kent is het nog beter.

 

#8. Lach

Lachen staat bekend als remedie tegen stress, maar studies hebben aangetoond dat lachen je ook een flinke energieboost geeft.

 

#9. Doe een powernap

Als je de mogelijkheid hebt, doe dan een kort dutje van 10 a 20 minuten. Wanneer je wakker wordt voel je je weer als herboren.

 

#10. Ruik aan een citroen

Het ruiken van bepaalde geuren schijnt je meer energie te geven, maar citroen is de enige geur waar dat echt van is bewezen.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2022 Fit In The City. All Rights Reserved. 

Scroll To Top